Een deel van de mensen die een afspraak hebben voor een coronaprik in gemeente Purmerend ontvingen (of ontvangen nog) een brief of een mail met een verkeerd adres voor de GGD-priklocatie. Als plaatsnaam wordt Purmerend genoemd, maar dit moet Zuidoostbeemster zijn.

Het juiste adres is:
Voetbalclub ZOB
Purmerenderweg 55
1461 DE Zuidoostbeemster

Alle mensen die een verkeerd adres toegestuurd krijgen, ontvangen een herstelbrief, een sms en/of telefoontje met de juiste adresgegevens. Mensen die een afspraak hebben op de  priklocatie in Middenbeemster gaan gewoon naar de locatie in Middenbeemster. Ook als je een andere priklocatie hebt afgesproken, blijft die locatie staan.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Heeft u vragen? Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? U kunt contact met ons opnemen via tel. 0900-254 54 54 (optie 6)

Vragen en antwoorden

Ik heb een brief en/of sms ontvangen waarin staat dat de priklocatie niet in Purmerend is maar in Zuidoostbeemster, klopt dit?

Ja dat klopt. Alle mensen die een uitnodigingsbrief ontvingen of nog ontvangen met daarin een verkeerd adres, kregen of krijgen nog een brief en/of sms/telefoontje van de GGD of het RIVM waarin we aangeven wat het juiste adres is.

Ik heb een uitnodigingsbrief met een adres van een priklocatie in Middenbeemster. Moet ik ook naar Zuidoostbeemster komen?

Nee als u een afspraak heeft op de priklocatie in Middenbeemster dan vindt deze gewoon plaats op het vermelde adres in Middenbeemster.

Ik heb een uitnodigingsbrief waarin het verkeerde adres wordt genoemd. Ik heb geen brief ontvangen waarin staat dat het adres verkeerd is. Wat nu?

De herstelbrief wordt in fases verstuurd. Als u nog maar net een uitnodigingsbrief heeft ontvangen of deze de komende twee weken ontvangt, ontvangt u de herstelbrief kort erna. Dit komt omdat het verzenden van de uitnodigingsbrief een landelijk proces is. Door de zeer grote aantallen brieven die landelijk verstuurd worden, is dit een complex proces dat we niet direct kunnen stoppen. Het kan dus zijn dat u alsnog eerst een brief ontvangt met het verkeerde adres en daarna de herstelbrief.

Ik ontving een uitnodigingsbrief maar ik heb inmiddels de datum en het tijdstip van de voorgestelde afspraak gewijzigd. Wat nu?

Als u de datum en/of tijdstip van uw afspraak heeft gewijzigd dan zien we u graag op bovenstaand adres in Zuidoostbeemster.

Ik heb inmiddels een andere priklocatie gekozen voor mijn afspraak. Wat nu?

Als u zelf uw afspraak heeft gewijzigd naar een andere locatie dan gaat u naar de door u gekozen priklocatie.

Ik heb de afspraak afgezegd, word ik nu alsnog verwacht op de juiste locatie in Zuidoostbeemster?

Als u de afspraak heeft afgezegd, dan mag u de herstelbrief over het verkeerde adres als niet verzonden beschouwen. Uw afspraak blijft afgezegd.

Blijft de afspraakdatum en tijd die in de uitnodigingsbrief staat ongewijzigd?

Kunt u naar juiste locatie komen en komt het genoemde tijdstip in de vorige brief goed uit? Dan hoeft u niets te doen. De GGD ziet u dan graag op bovenstaand adres.

Kan ik de afspraak omzetten naar een andere priklocatie in Purmerend?

In gemeente Purmerend is er ook een priklocatie in Middenbeemster. Op onze website kunt u zien op welke andere locaties we prikken in regio Zaanstreek-Waterland. Wilt u uw afspraak verzetten? Dat doet u via www.planjeprik.nl/afspraak. U heeft daarbij uw DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Bel dan tijdens kantoortijden met de GGD via 0800-7070. Houd uw BSN-nummer bij de hand.

Nu de locatie is veranderd moet ik mijn afspraak verzetten, hoe doe ik dat?

Dat doet u via www.planjeprik.nl/afspraak. U heeft daarbij uw DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Bel dan tijdens kantoortijden met de GGD via 0800-7070. Houd uw BSN-nummer bij de hand.